Neem simpel en snel contact op

  Vraag je informatie aan via: info@theholykauw.nl of bel of app ons op 06-21707462

  Bieslook & Polenta

  Bieslook & Polenta
  31 oktober 2016 The Holy Kauw

  Wij zijn al een tijdje groot fan van het Berlijnse duo Yannic en Susann die het prachtige vegetarische foodblog Krautkopf maken. Vorig jaar maakten ze een geweldig boek met voornamelijk groenten in de hoofdrol. En wat een geluk,  Uitgeverij Snor bracht de Nederlandse versie van het boek uit, Bieslook & Polenta. Het boek waarin liefde voor fotografie en het gebruik van verse en pure producten centraal staat, is echt één van de mooiste kookboeken in onze boekenkast. Om de lancering van Bieslook & Polenta te vieren kwamen Yannic en Susann naar Nederland. Voor deze gelegenheid mochten wij in de Snor fabriek de foodbloggers-lunch verzorgen. We kleedden de tafel aan in Krautkopf stijl en maakten een aantal gerechten uit het boek. ‘S avonds schoven we heerlijk aan bij het diner wat voor de boekpresentatie georganiseerd was en gekookt werd door Madame Charlotte. We vonden het een feestje om de foodbloggers-lunch te mogen verzorgen en dit lieve, inspirerende stel te ontmoeten.

  bielookenpolenta6bieslookenpolenta3bieslookenpolenta8bieslookenpolenta11bieslookenpolenta9bieslookenpolenta7bieslookenpolenta12bieslookenpolenta4bieslookenpolenta2bieslookenpolenta10

  Van uitgeverij Snor mogen we een exemplaar van Bieslook & Polenta weggeven. Wil je kans maken om dit mooie boek te winnen? Tag een vriend of vriendin (of meerdere) onder de Instagram of Facebook foto van dit bericht. Voor een extra kans deel je de foto op je account met de hashtag #bieslookenpolentawinnen. We maken 16 november de winnaar bekend.

  Ontzettend veel dank aan de dames van Snor voor deze geweldig leuke opdracht, aan Yannic en Susann voor de inspirerende ontmoeting, aan Dille & Kamille van wie we tafelkleden en servetten mochten gebruiken en aan onze oudste dochter Lou-Lou die gezellig een handje kwam helpen.

  Hier, hier en hier kun je nog meer lezen over de foodbloggers lunch.

  2 Reacties

  1. Peggy - Peggy's Pastime 7 jaar geleden

   Wat een mooie, sfeervolle foto’s ! Ik vind het zo spijtig dat ze niet naar België zijn gekomen, dan zou ik veel moeite gedaan hebben om erbij te kunnen zijn. Hun blog heb ik een paar weken geleden “ontdekt”. Het is één van de mooiste blogs die ik ken en volg. Het boek winnen zou mij dus super blij maken. Hopelijk wordt mijn deelname op Instagram gekozen … en maar duimen voor mezelf ;-).

  2. Natalia 7 jaar geleden

   I am dreaming of this book since I discovered their site and found it so sad that this book is only in Germain released. But now I found out that they also released the NL version! Wat mooi!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *