Neem simpel en snel contact op

  Vraag je informatie aan via: info@theholykauw.nl of bel of app ons op 06-21707462

  de vegetarische slager

  de vegetarische slager
  17 maart 2015 The Holy Kauw

  Wij zijn geen vegetariërs maar proberen wel zo verantwoord en gezond mogelijk te eten. Dat betekent ook dat we zo min mogelijk vlees eten en als we vlees eten, is dit biologisch. We hebben veel vlees vervangende producten geprobeerd maar vonden deze vaak niet lekker of als er wel smaak aan zat dan zaten ze vol met allerlei toevoegingen waar wij het niet zo gelukkig van werden. Totdat we kennis maakten met de producten van de vegetarische slager. De smaak en structuur van deze producten is zo ontzettend lekker. Als je het niet zou weten zou je echt denken dat je vlees eet.

  vegetarischeslagerdevegetarischeslagerWe werden nieuwsgierig naar het bedrijf en besloten eens langs te gaan om meer te zien, te horen en te proeven. Zo brachten we vorige week een bezoek aan de conceptstore van De Vegetarische Slager in Den Haag. We werden hartelijk ontvangen  door productontwikkelaar Paul Bom. Hij vertelde ons enthousiast over het concept, de producten en liet ons verschillende heerlijkheden proeven. We aten een broodje braadworst, een wrap met smoked chicken en een broodje met geweldig lekkere tonijn salade. We keken rond in de prachtige winkel waar je ook terecht kunt voor lekkere broodjes, afhaalmaaltijden en meer verantwoorde en unieke producten.

  devegetarischeslager3IMG_6786devegetarischeslager2wrapWe raden iedereen, ook de vlees eter,  aan om deze producten eens te proberen. Buiten dat het heel erg verstandig is voor je gezondheid om minder vlees te eten, is het ook voor het dieren welzijn en het milieu goed wanneer we met z’n allen wat minder vlees zouden consumeren. Alle producten van de vegetarische slager zijn gemaakt op basis van (duurzame)soja, lupine en/of regionaal geteelde groenten en zijn minimaal belastend voor het milieu. Hier kun je de vele verkooppunten vinden waar de producten van de vegetarische slager verkocht worden maar ook via de webshop zijn deze te bestellen.  Als je in Den Haag bent ga dan gerust eens binnen bij de winkel. Een prachtige zaak, een goed concept en (h)eerlijke producten. Wij waren al fan van de vegetarische slager maar zijn nu helemaal om. We namen een aantal producten mee naar huis waar we binnenkort iets lekkers mee gaan maken. Dus houd onze blog in de gaten!

  2 Reacties

  1. Suzanne 9 jaar geleden

   Ik ben al jaren fan van de vegetarische slager. Ik kende de conceptstore nog niet. Wat ziet dat er gaaf uit zeg!

  2. Angelika 9 jaar geleden

   Mooie blog. Klopt helemaal!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *