Neem simpel en snel contact op

  Vraag je informatie aan via: info@theholykauw.nl of bel of app ons op 06-21707462

  gezond snoepen

  gezond snoepen
  27 oktober 2015 The Holy Kauw

  Het is nogal rustig geweest hier op blog gebied. Dat betekent niet dat we stil gezeten hebben. We zijn de afgelopen weken zo ontzettend druk geweest met allerlei leuke projecten dat foto’s maken voor onze eigen blog er een beetje bij in is geschoten. Zo stonden we onder andere met een koffie&wijn bar op de VT wonen beurs (hier en hier kun je erover lezen), verzorgden we de hapjes op een benefietavond, zijn we bezig geweest met het bedenken van menu’s en het organiseren van onze pop-up restaurants en het verzinnen van recepten en het fotograferen van producten voor De Vegetarische Slager.

  Een aantal weken geleden werden we benaderd door Droog Fruit met de vraag of we hun producten niet eens wilde proberen. Omdat Xavi Yan, onze kleinzoon,  door onze dochter en haar vriend zoveel mogelijk suiker en e-nummer vrij wordt opgevoed, waren we hier wel benieuwd naar. Maandag is onze vrije dag en dan komt Xavi altijd de hele dag bij ons spelen. Gisteren organiseerde we voor de kleine prins een ware proeverij met de producten van Droog Fruit. Wat een feest voor het kereltje, samen met z’n opa gezond snoepen!

  xaviarnoWe lieten hem alle smaken die we toegestuurd kregen proeven en hij vond het echt heerlijk. De gedroogde papaya was zijn grote favoriet. Ook zelf zijn we fan van de heerlijke stukjes gedroogd fruit. Een zoet maar gezond tussendoortje wat ook heel lekker is door de granola of in een bakje yoghurt.

  droogfruitdfproeverij

  Zondag 1 november a.s. koken we weer een 4 gangen menu bij Marcus in IJsselstein. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Wil je erbij zijn? Reserveren kan via de mail info@theholykauw.nl

   

  0 Reacties

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *