Neem simpel en snel contact op

  Vraag je informatie aan via: info@theholykauw.nl of bel of app ons op 06-21707462

  LE:EN

  LE:EN
  30 juli 2015 The Holy Kauw

  Restaurant LE:EN in het Utrechtse Rotsoord is een plek waar we echt heel erg graag komen. Niet alleen omdat onze oudste dochter Lou-Lou hier werkt maar vooral ook omdat we de inrichting indrukwekkend mooi vinden en het eten er geweldig lekker is.leen

  In het oude industriële pand was voorheen een een las en constructie bedrijf gevestigd. Het industriële karakter van het pand is helemaal bewaard gebleven en de inrichting met verassende Aziatische details is echt te gek.

  leen6

  leenleenleen1Bij LE:EN eet je kleine Aziatische gerechtjes die je kunt delen. Een manier van eten die ons erg aanspreekt. De menukaart staat vol heerlijkheden, wij eten nog net onze vingers niet op bij de Thaise viskoekjes met bananenbloem salade.  Ook voor een kopje koffie of de borrel is LE:EN een leuke plek om heen te gaan en ook aan de kindjes is gedacht. Zo is er speelplek en een klein speeltuintje aanwezig en er is een kindermenu waar onder andere een gevulde bentobox met een kleine verrassing op staat, hoe leuk is dat?leen2leenleen

  Achter het restaurant gedeelte bevindt zich nog een te gekke grote lichte ruimte, NEEL. Deze ruimte kun je afhuren voor bijvoorbeeld workshops, tentoonstellingen of voor besloten borrels of etentjes.

  leenleen

  Wanneer je bij LE:EN bent, vergeet dan vooral niet even naar het toilet te gaan. Hier is het prachtige tattoo sanitair van productontwerper Esther Derkx te vinden. Wij zijn al jaren fan van het werk van Esther en vinden haar ontwerpen echt magisch mooi. (trouwens ook de geweldig lampen gemaakt van straatverlichting die bij LE:EN hangen zijn van haar hand)

  Eten bij LE:EN is echt een belevenis die we iedereen aanraden!

   

  2 Reacties

  1. Casper 9 jaar geleden

   Mooi hoor! En lekker… 🙂

  2. Babette | StudioBabsie 9 jaar geleden

   Wauw wat een prachtige plek en mooie foto’s!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *