Neem simpel en snel contact op

  Vraag je informatie aan via: info@theholykauw.nl of bel of app ons op 06-21707462

  ochtendrituelen

  ochtendrituelen
  7 februari 2016 The Holy Kauw
  Blog The Holy Kauw

  Een hele tijd geleden vroeg Suus van het geweldige food blog Food Bandits of we een gast blog wilden schrijven over onze ochtend rituelen. We zijn al een hele tijd groot fan van het werk van Johann en Suus dus vonden we het een eer om een artikel te maken voor op hun blog. We hebben veel lol gehad met het maken van de foto’s en vinden het leuk om ze ook op ons eigen blog nog eens te laten zien. Ben je benieuwd naar onze ochtend rituelen en naar het recept van het gezonde chocolade bananen brood met dadels? Hier kun je er alles over lezen.

  ochtendbreakfastochtendritueelzondagkoffiebananenbrood

  Johan en Suus zijn bezig met een prachtig ontbijtboek met heerlijke recepten voor een gezond en lekker ontbijt. Net als een aantal andere gastloggers van ochtendrituelen verzonnen wij een ontbijt recept voor in het boek. Het boek komt deze maand uit en we zijn heel benieuwd. Wil je het boek vast reserveren? Dat kan hier!

  2 Reacties

  1. Food Bandits 8 jaar geleden

   Jaaa wat een mooie foto’s zijn het toch. Dank je wel voor het delen en ik verheug mij erg op jullie heerlijke hapjes ons boek-ontbijt feestje.
   Fijne zondag x Suus, Johann en Moos

  2. Auteur
   Mireille van Elst 8 jaar geleden

   Wij hebben er ook onwijs veel zin in Suus. En we kunnen niet wachten het echte boek in handen te houden. 🙂

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *