Neem simpel en snel contact op

Voornaam*

Emailadres*
Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht


Reviews

Reviews

  • Ontzettend smakelijk (vegetarisch) eten, echt unieke catering, verre van standaard en toch naar ieders smaak. De hapjes en hartige taarten waren ook nog eens prachtig gepresenteerd: stoere houten planken, kraftpapieren zakken voor het brood en mooie schaaltjes en bakjes. Organiseer je een feestelijke borrel of evenement en wil je bijzonder eten serveren, dan is het benaderen van The Holy Kauw Company een goed begin!
  • Super lekker eten en daarnaast ook nog eens super mooi opgediend! Ik zou The Holy Kauw Company aan iedereen aanraden.

  • Super leuk stel dat goed kan ontzorgen. Hele toffe presentaties maakt maar bovenal met heel veel liefde en passie de meest heerlijke gerechten te voorschijn kunnen toveren. Echt een aanrader!

  • Het eten was heerlijk, het zag er allemaal top uit en wat een super service! Heel erg bedankt en tot snel!

  • The Holy Kauw verzorgde een fantastisch lekkere barbecue op onze nieuwe stek. Mireille en Arno, het was top en voor herhaling vatbaar!

  • Fantastische catering op onze bruiloft op locatie. Ze dachten mee met onze ideeën en maakten ze nog beter. Over 12,5 jaar weer!

    Stefan en Esmee
    Stefan en Esmee
  • Mireille & Arno van The Holy Kauw Company hebben foto’s gemaakt van mijn nieuwe kantoor in de Stadstuin. Deze foto’s heb ik gebruikt voor mijn website en sociale media uitingen. Los van dat de foto’s fantastisch zijn geworden zijn Mireille en Arno hele prettige personen om mee samen te werken. Ook heb ik vaker mogen genieten van het heerlijke eten wat zij maken. Een absolute aanrader!

     

    Snugger
    SnuggerBram Metz
  • Voor De Vegetarische Slager werk ik nauw samen met The Holy Kauw Company: wekelijks bedenkt dit creatief duo een nieuw recept inclusief food fotografie voor op onze website en (social) media kanalen. Elke week is het weer een feest om te zien wat ze hebben gemaakt (en wil ik het liefst alles opeten van het beeldscherm)! Heel fijn samenwerken met deze betrouwbare, gezellige en creatieve mensen!

    De Vegetarische Slager
    De Vegetarische Slager
  • Wát een lekker eten (en niet te vergeten de zelfgemaakte limonades), geweldig mooi gepresenteerd, en wat een super leuke, lieve en behulpzame mensen zitten er achter dit bedrijf! Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat The Holy Kauw ons feest voor een groot deel gemaakt heeft tot wat het was.

     Lieke Verbeek
    Lieke Verbeek
  • Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige avond.
    Iedereen heeft het er nog steeds over. Wat was het eten heerlijk en mooi!

    All The Luck In The World
    All The Luck In The World
  • The Holy Kauw heeft voor Procurios een heerlijke brunch verzorgd en daarbij aan alles gedacht (en dat op korte termijn). Het zag eruit als een feestje en zo smaakte het ook! Echt een aanrader!

    Procurios
    Procurios
  • Veel complimenten voor smaak en presentatie van cateraar The Holy Kauw op ons cultureel feest. Van harte aanbevolen!

    Zorgboerderij Op Aarde
    Zorgboerderij Op AardeJoost Verbrugge
Nieuw! Limonadeboek