Neem simpel en snel contact op

  Vraag je informatie aan via: info@theholykauw.nl of bel of app ons op 06-21707462

  Sharp Sharp

  Sharp Sharp
  18 mei 2016 The Holy Kauw

  Een poosje terug maakten we  op de  NeighbourFood Market voor het eerst kennis met de taartjes van Sharp Sharp en we waren onder de indruk van het uiterlijk en de verassende smaakcombinaties van de gebakjes. Toen we hoorden dat de gebakjes ook nog eens gemaakt worden van biologische en verantwoorde producten zonder geraffineerde suikers en e-nummers en volledig plantaardig zijn, waren we helemaal fan.sharpsharptaart

  Frans en Renate van Sharp Sharp zijn ook nog eens ontzettend lieve, inspirerende en ondernemende mensen die met heel veel passie en plezier doen wat ze het liefste doen. Wij vinden het geweldig wanneer we mensen tegen komen die met zoveel enthousiasme hun hart volgen en daarbij de wereld ook nog eens zoiets moois te bieden hebben.IMG_7300 sharpsharp Wij kregen van Frans en Renate heel lief, een hele doos vol met hun taartjes. Zo konden wij in alle rust bijna alle smaken eens uitgebreid proeven. Onze jongste dochter melde zich zomaar geheel vrijwillig aan voor het test-pennel. Vanmiddag met de thee zijn we er eens goed voor gaan zitten en aten we onze buikjes rond aan alle heerlijkheden zonder ons al schuldig te voelen. Het is moeilijk om te zeggen welke smaak het lekkerst is maar de Spicy Berry Bar en de Caramel Shortbread zijn hier wel de grote favorieten.

  sharpsharptaartsharpsharp2

  De taartjes zijn hier en via de webshop te koop maar heel binnenkort openen Frans en Renate hun eigen winkel in Rotterdam. Wij kunnen niet wachten om daar een kijkje te gaan nemen!

  (Dit is geen gesponsord blog. We zijn gewoon groot fan van het verhaal achter en de producten van Sharp Sharp.)

  0 Reacties

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *